Iphone 11 Pro Max Háttérképek

  1. Iphone 11 pro max háttérképek for sale
  2. Iphone 11 pro max háttérképek die
  3. Töltsd le az iPhone 11 és 11 Pro új háttérképeit! - Szifon.com
  4. ‎Élő háttérképek 4K - Live4K az App Store-ban

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Az Apple prezentációkon mindig tökéletes képeken nézhetjük meg az új eszközöket. A világítás, a megfelelő szögek és persze a szép hardver is hozzájárul a jó promóciós tartalomhoz, de a legtöbbet a háttérkép dobja rajta. Éppen ezért, amikor az Apple bemutatja az új iPhone-okat, sokaknak jut eszébe először az a gondolat a telefonokat látva, hogy "nekem kell az a háttérkép! ". Nézzük meg, hogy hogyan lehet beszerezni őket! A 9to5Mac összegyűjtötte az Ispazio, Dylan McDonald és AR70214 rekreációit, amik annyira közel állnak az eredeti hátterekhez, amennyire csak lehet, és jó alternatívák lehetnek, ameddig valaki fel nem tölti a valódi képeket az új iPhone-okról. Ha meg akarod kaparintani őket, nem kell mást tenned, mint hosszan nyomni egy képre és máris meg fog jelenni a Mentés lehetőség. A letöltött kép pedig a Fotók alkalmazásba kerül, ahol a megosztási panelről a megszokott módon beállíthatod háttérképnek őket.

Iphone 11 pro max háttérképek for sale

  1. Véres igazság 2014 - Teljes, brianaevigan, cungle, dolphlundgren - Videa
  2. Iphone 11 pro max háttérképek free
  3. Skoda octavia 2 műszaki adatok
  4. Iphone 11 pro max háttérképek se
  5. Töltsd le az iPhone 11 és 11 Pro új háttérképeit! - Szifon.com
  6. Koszivu ember fiai teljes film videa
  7. Melyik a legjobb e cigi 2
  8. Iphone 11 pro max háttérképek de
  9. Csecsemő koponya és hasi ultrahang

Iphone 11 pro max háttérképek die

iPhone X(S)-re optimalizált változatok: iPhone XR-re és XS Max-re optimalizált változatok: iPhone 5-nél újabb modellekre optimalizált változatok: Neked melyik új háttérkép lesz a kedvenced?

Töltsd le az iPhone 11 és 11 Pro új háttérképeit! - Szifon.com

Ezer meg ezer aranyos, vicces vagy akár betépett tapétával rendelkezünk, siess hát, és szerezd meg őket! Ha szereted az alkalmazást – kérünk pontozz minket az App Store-on. Ezzel segítesz nekünk még több menő tartalommal szolgálni a jövőben! Kérjük, vegye figyelembe: az élő háttérképek csak az alábbi iPhone modellekkel működnek: 6S és 6S Plus, 7 és 7 Plus, 8 és 8 Plus, X, XR, XS és XS Max, 11, 11 Pro és 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro & 12 Pro Max. Más iPhone modelleknél nem-mozgó háttérképként használhatóak. Felhívjuk figyelmét, hogy a háttérképeink és az élő háttérképeink nem kompatibilisek az iPad készülékekkel. KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉSŰ TAGSÁGI ELŐFIZETÉS – Előfizetéssel korlátlan hozzáférést szerezhetsz az alkalmazás összes funkciójához – Az előfizetéseket hetente vagy évente számlázzuk az előfizetési csomag kijelölt árán – Ingyenes próbaidőt nyújtunk – A vásárlás megerősítésekor a fizetéssel az iTunes Fiókodat terheljük – Az előfizetés automatikusan megújul, ha az automatikus megújítás nincs kikapcsolva legalább 24 órával az aktuális periódus lejárta előtt – A fiókot 24 az aktuális periódus lejárta előtt terheljük a megújítás díjával.

‎Élő háttérképek 4K - Live4K az App Store-ban

iphone 11 pro max háttérképek sport

iPhone képernyőfotók * OPTIMALIZÁLVA IPHONE 12 / 12 PRO / 12 PRO MAX KÉSZÜLÉKEKRE! * TELJESEN ÚJ KATALÓGUS! * NAPI FRISSÍTÉSEK! * ÉLŐTAPÉTA-KÉSZÍTŐ * TÖLTSD LE MOST! * Csak a mi alkalmazásunkban! Egyedi lehetőség, hogy életre keltsd képernyődet a mesés Élő témákkal és billentyűzetekkel! A gyönyörű ikoncsomagok és a fantasztikus modul készletek társítása annyira találó, hogy az már mennyei. Próbáld ki őket, hogy teljesen átalakíthasd a kezdőképernyődet, és tetszésed szerint személyre szabhasd!

iphone 11 pro max háttérképek price
  1. Legendás állatok és megfigyelésük 3 rész
  2. Sencor scf 2003 elektromos hősugárzó konvektor 1
  3. 1 5 éves gyerek ruha mérete