A Víz Érintése Teljes Film

  1. A víz érintése teljes film sur imdb
  2. 20180224 A víz érintése – Önkényes Mérvadó
  3. A víz érintése (film, 2017) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  4. A víz érintése: Egy kádban az ellenséggel
  5. A víz érintése

A számokban Tények, érdekességek: 77 220 Színész adatlapok: 741 520 További hírességek adatlapjai: 316 958

A víz érintése teljes film sur imdb

Guillermo Del Toro legújabb filmje, A víz érintése azzal vonul be a filmtörténetbe, hogy ilyen intim kapcsolatba talán még sosem került szépség és szörnyeteg a mozivásznon. Ennél viszont többet vártunk attól a filmtől, ami a legtöbb Oscar-jelölést kapta idén. Még mielőtt 13 Oscar-díjra jelölték volna (köztük a legfontosabb kategóriákban, amilyen a legjobb film, rendezés és eredeti forgatókönyv), A víz érintése elhozta a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, az Arany Oroszlánt is, Guillermo Del Toro pedig Golden Globe-ot nyert érte. A mexikói rendező egyike korunk legizgalmasabb alkotóinak, akinek életművét két részre lehet osztani: a profi hollywoodi rutinmunkákra ( Mimic - A júdás faj, Hellboy 1-2, Penge 2, Tűzgyűrű) és sajátos stílusú, túláradóan látványos horror-fantasy filmekre ( Cronos, Ördöggerinc, A faun labirintusa, Bíborhegy). Sally Hawkins és Doug Jones A víz érintésében Forrás: Twentieth Century Fox A víz érintése a középút a kettő között. Egyfelől vérprofi hollywoodi film, nem véletlen, hogy ennyi Oscar-jelölést kapott.

FANSHOP A víz érintése A film összbevétele 195 243 464 dollár volt (), míg a magyarországi piacon 42 604 287 forintot termelt. A hazai mozik összesen 37 805 mozijegyet értékesítettek a produkcióra. A film A Fekete lagúna szörnyének remake-jeként készült el. Guillermo del Toro gyerekként sokat nézte a filmet, és mindig azt akarta, hogy a Gill-férfi szerelme Kay Lawrence-szel valóban beteljesüljön. ( jfruzsi97) A filmben látható mozi volt az első filmszínház, ahol a teljes filmet először levetítették. ( ArpiHajdu és Réci) A víz alatti jeleneteket úgynevezett száraz-nedves technikával rögzítették, amelyhez különleges füstgépeket használtak, amelyek olyan hatást értek el, mintha a szereplők haja és ruhája a vízben lebegne. ( ArpiHajdu és Réci) A film ötlete 2011-ben merült fel Guillermo del Torro fejében, amikor az írótársa, Daniel Kraus mesélt neki egy kamaszkori történetéről, amelyben egy takarítónő megszöktet egy kétéltűt egy katonai bázisról. ( ArpiHajdu és Réci) Témába vágó sorozatok Oszd meg az értékelést!

20180224 A víz érintése – Önkényes Mérvadó

Kategória: Dráma Fantasztikus Horror Thriller Kaland Romantikus Szereplők: Doug Jones Amphibian Man Michael Shannon Richard Strickland Sally Hawkins Elisa Esposito Richard Jenkins Giles David Hewlett Fleming Nick Searcy General Hoyt Octavia Spencer Zelda Fuller Michael Stuhlbarg Dr. Robert Hoffstetler Stewart Arnott Bernard Nigel Bennett Mihalkov Lauren Lee Smith Elaine Strickland Martin Roach Brewster Fuller A víz érintése egy túlvilági tündérmese, mely a hidegháború Amerikájában játszódik. Egy titkos és szigorúan őrzött kormányzati laboratórium egyik munkatársa, Elisa a csend és az elszigeteltség világának rabja. A nő élete örökre megváltozik, amikor kollégája, Zelda felfedez egy titkosított kísérletet.

A víz érintése (film, 2017) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu

Meglepően lassú folyású a cselekmény, döcögősen indul be, részletesen megismerjük még a mellékszereplők életét is, viszont a karakterek annyira fekete-fehéren jók vagy rosszak, hogy nehéz aggódni a sorsukért. A "rosszaknak" nincs vállalható megnyilvánulása, a "jók" viszont sosem hibáznak, így a jellemük sem fejlődik, pedig az izgalmasabb lenne, mint a politikailag korrekt emberábrázolás. Persze ez a film vállaltan tündérmese, ami viszont nem válik előnyére, ez csak súlytalanná teszi a történetet. A szörny karaktere sem különösebben érdekes, inkább a tehetetlenségével tüntet. Doug Jones és Sally Hawkins A víz érintésében Forrás: Twentieth Century Fox A cselekmény nem erős oldala A víz érintésé -nek, a rendezés és a színészi alakítások viszont annál inkább. Ami Del Toro munkáját illeti, jót tett neki a felnőtt korhatár, ami nélkül jónéhány bizarrul erotikus vagy épp intenzíven erőszakos jelenet maradt volna ki a filmből. Az alakítások is elsőrangúak, elsősorban Michael Shannon remekel, bár pont őt nem jelölték Oscar-díjra, helyette Richard Jenkins kapta az elismerést a legjobb férfi mellékszereplőként.

Shannon hasonlóan domináns férfikaraktert játszott a Gengszterkorzó című sorozatban is, jelenléte itt is vérfagyasztó, lubickol a rosszfiú szerepében, egyedül ő tud feszültséget költöztetni a filmbe. Sally Hawkins és Octavia Spencer A víz érintésében Forrás: Twentieth Century Fox A Del Toro állandó színésze, Doug Jones által életre keltett lény kísértetiesen hasonlít egy klasszikus horror, A fekete lagúna szörnye című film monstrumára. A mexikói rendező tulajdonképpen ennek a B-kategóriás rémfilmnek a patinás hollywoodi átdolgozását csinálta meg. A múltidézés sosem állt távol tőle, nagy horrorrajongó ugyanis, előszeretettel rejt hommage-okat filmjeibe. Hiába vonultat fel viszont A víz érintése mindent, amit Del Toro életművében szeretni lehet, a végeredmény inkább a hollywoodi rutinmunkáira hasonlít, azaz látványos, de felejthető moziélmény.

A víz érintése: Egy kádban az ellenséggel

  • A víz érintése teljes film sur
  • A víz érintése teljes film festival
  • A víz érintése teljes film magyarul online
  • Balázs fecó a csönd éve voli parigi
  • HSQ.HU Husqvarna szakáruház - Karbantartás
  • Hány szeme van a pókoknak
  • Debrecen létai út eladó ház
  • Edzés után mikor kell enni

A víz érintése (2017) The Shape of Water Kategória: Kaland Fantasy Dráma Tartalom: A víz érintése egy túlvilági tündérmese, mely a hidegháború Amerikájában játszódik. Egy titkos és szigorúan őrzött kormányzati laboratórium egyik munkatársa, Elisa a csend és az elszigeteltség világának rabja. A nő élete örökre megváltozik, amikor kollégája, Zelda felfedez egy titkosított kísérletet.

A víz érintése

a víz érintése teljes film sur imdb a víz érintése teljes film magyarul online
  1. Dr bagdy emőke könyvei letöltés