Az Én Lányom 31 Rész Magyarul

2021. 02. 15. 3, 827 Megtekintések száma: 1 283 Demir ismét balesetet szenved az építkezésen, a főnöke javasolja neki, hogy keressen más munkát, de Demir hajthatatlan. Ugur egyre közelebb kerül Öykü tanárnőjéhez. Öykü, a 8 éves kislány a nénikéjével él, ám egy napon elhagyja őt, egy levelet hagyva, miszerint az édesapja él. Az általa említett címet felkeresi Öykü, de nem arra számít, ami végül fogadja Hogy tetszett? Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt! Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 14 Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt. Köszönjük értékelését! Kövess minket a közösségi médiában is! Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára! Javítsuk ezt a hozzászólást! Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?

Az én lányom 31 rész magyarul magyar

Értékelés: 22 szavazatból Az aktuális rész ismertetője: Demir ismét balesetet szenved az építkezésen, a főnöke javasolja neki, hogy keressen más munkát, de Demir hajthatatlan. Ugur egyre közelebb kerül Öykü tanárnőjéhez. Öykü végre találkozik a nagyapjával. A műsor ismertetése: Öykü, a 8 éves kislány a nénikéjével él, ám egy napon elhagyja őt _ egy levelet hagyva, miszerint az édesapja él. Az általa említett címet felkeresi Öykü, de nem arra számít, ami végül fogadja... Egyéb epizódok: Stáblista:

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Discord Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben, legkényelmesebben tegyék meg. Jó szórakozást kívánunk és kínálunk.

Az én lányom 31 rész magyarul teljes film

  • Az én lányom 31 rész magyarul teljes
  • Parkside fúró és vésőkalapács lida daidaihua
  • Egy veszedelmes viszony teljes film sur imdb

Demir ismét balesetet szenved az építkezésen, a főnöke javasolja neki, hogy keressen más munkát, de Demir… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12. Sorozat címe: Az én lányom (Kizim / My Little Girl) Műfaj: szappanopera, romantikus, telenovella Évad: 1. Aktuális epizód: 31 Szereplők: Beren Gokyildiz, Bugra Gülsoy, Leyla Lydia Tugutlu, Serhat Teoman, Tugay Mercan Premier az TV2 műsorán. Vetítés időpontja: 2021. február 15., hétfő, 15:40-kor 31. rész tartalma Demir ismét balesetet szenved az építkezésen, a főnöke javasolja neki, hogy keressen más munkát, de Demir hajthatatlan. Ugur egyre közelebb kerül Öykü tanárnőjéhez. Öykü végre találkozik a nagyapjával. Forrás: TV2 A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül! Ha tetszik, jelezd nekünk:

Az én lányom 31 rész magyarul 2017

Az én lányom - 31. rész videók Itt találhatod azokat a videókat amelyeket már valaki letöltött valamely oldalról az oldalunk segítségével és a videó címe tartalmazza: Az én lányom - 31. rész A videókat megnézheted vagy akár le is töltheted, a letöltés nagyon egyszerű, és a legtöbb készüléken működik.

Cobra 11 - 21. évad, 7. rész tartalma 2017. 05. 21., Vasárnap 18:50 21. évad 7. rész Váltságdíj Elrabolják Krüger parancsnok unokahúgát, Hannát, és váltságdíjat kérnek érte. A pénzátadás meghiúsul, Hannának semmi nyoma. Schrankmann államügyész elégedetlen, és rajta tartja a szemét Krügeren és Semiréken, nehogy magánakcióba kezdjenek.

Az én lányom 31 rész magyarul pdf

2021. február 03. - 00:39 ˆhirdetés Az én lányom 31-35. rész tartalma 2021. 02. 15., Hétfő 15:40 - 31. rész Demir ismét balesetet szenved az építkezésen, a főnöke javasolja neki, hogy keressen más munkát, de Demir hajthatatlan. Ugur egyre közelebb kerül Öykü tanárnőjéhez. Öykü végre találkozik a nagyapjával. 2021. 16., Kedd 15:40 - 32. rész Demir és Ugur újabb nehézséggel áll szemben. Ugurnak fel kell keresnie egy ügyvédet, hogy megvédhessék Öyküt Asutól. A kislány állapota sajnos nem javul, Demir kérésére az orvos nem fedi fel Öykü előtt a részleteket. 2021. 17., Szerda 15:40 - 33. rész A gyámhivatal levelet küld Demirnek, a leírtak megdöbbenti a férfit. Rögtön el is mondja Ugurnak és Candannak. Öykü érzi, hogy valami nincs rendben vele, az állapota rohamosan romlik. Candan szeretne segíteni Demirnek, de rossz emberhez fordul tanácsért. 2021. 18., Csütörtök 15:40 - 34. rész Asu és Demir a bíróságon találkoznak, hogy Öykü elhelyezését megvitassák. Az ítéletet rögtön meg is hozza a bíró, sajnos nem úgy alakul a helyzet, ahogy Demir várta.

az én lányom 31 rész magyarul videa

Az én lányom 31 rész magyarul youtube

A férfi teljesen összetört, nem tudja, hogyan közölje a hírt kislányával. 2021. 19., Péntek 15:40 - 35. rész Asu elviszi Öyküt magával, hogy együtt tölthessék a napot. Demir nehezen, de elengedi kislányát, ez idő alatt Ugur kis híján összetalálkozik Candannal. Öykü nem érzi jól magát édesanyjánál és mihamarabb elszeretne menni tőle.

Töltsd le egyszerűen a Az én lányom 31. rész videót egy kattintással a indavideo oldalról. A legtöbb oldal esetében a letöltés gombra jobb klikk mentés másként kell letölteni a videót, vagy ha már rákattintottál és elindul a videó akkor használd a böngésző menüjét a fájl -> oldal mentése másként. Az én lányom 31. rész indavideo videó letöltése ingyen, egy kattintással.

  1. Pofonok földje 2 teljes film magyarul
  2. Dunaföldvár aranyfácán vendéglő mai menu.html
  3. Halálos kitérő 6 teljes film magyarul videa
  4. Láng és a szuperverdák magyarul teljes mese
  5. Nike react element 55 női