Lego Minecraft Kalandok Az Alapköveknél 21147

  1. Lego minecraft kalandok az alapköveknél 21147 2

9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

Lego minecraft kalandok az alapköveknél 21147 2

Adatvédelmi beállítások a oldalon Testreszabjuk a webáruházat a Számodra! Böngészési magatartásod alapján személyre szabjuk az oldal tartalmát, és megjelenítjük a legrelevánsabb ajánlatokat és termékeket Számodra. Az "Elfogadom" gombra kattintva vagy a mezőn kívülre kattintva elfogadod a cookie-k használatát és a weboldalon érzékelt viselkedési információk átadását, hogy célzott hirdetéseket jelenítsünk meg a közösségi hálózatokon és más webhelyeken. A személyes beállítások és a célzott hirdetések bármikor kikapcsolhatók az "Adatvédelmi beállítások" menüpontban. Ragadd meg a fáklyát és a kardot, csatlakozz Alexhez és Stevehez egy veszélyes küldetésre a Minecraft ™ világába ezzel a 21147 LEGO® Minecraft Kalandok az alapköveknél készlettel! Tépj le egy lédús piros almát és kövesd a jelzéseket, hogy eljuss denevérekkel teli barlangba, tele barlangi pókokkal. De vigyázz a szörnyidéző blokkokra, melyek agresszív ezüsthalakat engednek ki magukból! További információ 26 290 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt Forgalmazó: MALL * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.

  1. Lego minecraft kalandok az alapköveknél 21147 de
  2. Orvosi alkalmassági vizsgálat jogosítványhoz budapest
  3. Lego minecraft kalandok az alapköveknél 21147 5
  4. Lego minecraft kalandok az alapköveknél 21147 8
  5. Lego minecraft kalandok az alapköveknél 21147 1
  6. Állásinterjún bemutatkozásnál mennyit mondjak el magamról?
  7. LEGO Minecraft: Kalandok az alapköveknél 21147 - Lego társasjátékok - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  8. Lego minecraft kalandok az alapköveknél 21147 reviews
lego minecraft kalandok az alapköveknél 21147 online

Fedezd fel a földalatti LEGO® Minecraft™ Kalandok az alapkőzetnél készlet izgalmait! Élvezd a kézzelfogható kalandokat ezzel a LEGO Minecraft szettel, amelyet a nagy sikerű videojáték rajongóinak terveztek! A modell moduláris részeit könnyen kicserélheted, hogy bármikor át tudd alakítani vagy más készletekkel kombinálni, hogy a végén megalkosd saját, egyedi LEGO Minecraft univerzumodat. A készletben Alex és Steve minifigurát és egy denevér figurát is találsz. A csomagban 2 minifigurát találsz: Steve és Alex figuráját, továbbá egy Creeper™-t, bányászpókot, zombit, denevért és 2 ezüstmoly figurát. Tartalmaz egy megépíthető LEGO® Minecraft™ helyszínt Fenti Világgal, bányával és alapkőzet szintekkel, melyeket létrák sorozata köt egymáshoz, továbbá egy forgó bányászpókidézőt, TNT robbanófunkciót, ezüstmolyidéző funkciót, fát, pókhálót, gombákat, obszidiánt, láva- és vízeséseket és 7 különböző fajtájú ércet is. Szedd le a piros almát a fáról, hogy megnöveld élelmiszerkészleted tartalmát. Mássz le a létrákon, melyek a Fenti Világból az alapkőzethez vezetnek.

lego minecraft kalandok az alapköveknél 21147 2019

Főoldal Játék LEGO® LEGO® Minecraft™ LEGO® Minecraft™ 21147 Kalandok az alapköveknél Hasonló elérhető termékek LEGO® Minecraft Kalandok az alapköveknél 21147 27 990 Ft Termék ár: 27 990 Ft LEGO® Minecraft Kalandok az alapköveknél 21147 adatai: Kalandok az alapköveknél Ragadd meg fáklyádat és vaskardodat és csatlakozz Alexhez és Steve-hez a Minecraft™ Fenti Világ alapkőzete felé tartó veszélyes küldetésük során ezzel a LEGO® Minecraft 21147 Kalandok az alapkőzetnél készlettel! Szedd le a zamatos piros almát és kövesd a jeleket, melyek a denevérekkel teli barlangba vezetnek, ahol forgó bányapókidézőt találsz. Mássz le a létrán és kerüld ki a pókhálókat, miközben a rémisztő bányapókokkal küzdesz! Majd merészkedj a következő szintre, ahol egy Creeper™ bóklászik, mellette pedig egy zombi ólálkodik a sötétben. Robbantsd ki a sziklát TNT robbanószerrel és használd a csákányodat, hogy obszidiánt és 7 fajta ércet bányássz, de légy óvatos a szörnyidéző tojás blokkokkal, melyeken ellenséges ezüstmolyidézők vannak!

99 éves korig Teljes specifikáció Termék átlagos értékelése 5 / 1 Értékelés Mások ezt is vásárolták!