The Walking Dead 7 Évad 5 Rész

Érdekes módon később az a Rick is Maggie elrejtését választotta, aki aztán olyan szépen leb*szott mindenkit, aki fegyvert próbált meg rejtegetni - olyat is, ami be sincs regelve az alexandriai nagykönyvben. Mert egy terhes nőt könnyebb elrejteni, mint egy pisztolyt, tiszta sor. És jelen esetben az utóbbi még közveszélyesebb is. Az Adj, király, katonát! verseny győztesei Mindenesetre most kiderült, hogy Rick felelőtlenebb, mint gondolnád (ő megint a régi, jó, impulzusból döntő, kiszabott mákos Rick! ). Ahelyett, hogy egy független, senki által nem ismert helyen rejtené el a meglehetősen rossz bőrben leledző kismamát, inkább elszállásolja őt Hilltopban, melynek vezetője, Gregory egyrészt Negan hűbérese, másrészt most amúgy is szorul Lucille gazdájánál, lévén nem is olyan rég lepaktált Rickékkel a Megmentők kiirtásában. Ennek pedig tudjuk, mi lett a vége... Ebből a szempontból meg lehet érteni a gyáva Gregory-t, aki Hilltop falain kívül szeretné látni Maggie-t és az őt segítő Sashát, pedig még azt se tudja, hogy Negan fenné az előbbire a fogát: neki bőven elég, hogy olyan embereket kell elszállásolnia, akikkel korábban szövetkezett ura megdöntésében.

The walking dead 7 évad 5 rest in peace

the walking dead 7 évad 5 rest in peace

Eltelt egy újabb hét és folytatódott kedvenc zombis sorozatunk hetedik évada. Az ötödik epizódban Hilltop-ba tehetünk egy kisebb látogatást. Nem mondhatnám, hogy unalmas epizódot kaptunk, sőt elég jól megágyazott a jövőben bekövetkező eseményeknek, amik a többi kolóniára is hatással lesznek. Na, de kár lenne ennyire előre rohanni. Igazán szívszorító percekkel kezdett az ötödik epizód, amit a perverz Mekk Eleknek sikerült gyorsan félbe is szakítania. Mondjuk ki, Gregory egy érzéketlen, parás fasz. Igaz, ezt eddig is sikerült már levenni. Maggie és Sasha mélyponton vannak, bár ez a fekete amazonon annyira talán nem mutatkozik meg perpillanat, mint a Green lányon. Pedig az elmúlt időben mindkettőjükre igazán rájárt a rúd. Maggie mindenkit elvesztett a családjából szép sorban, méghozzá a szeme láttára. Viszont ez rendkívül kemény személyiséggé formálta Lauren Cohan karakterét. Ezeknek a szörnyű dolgoknak, valamint Rick-nek és Deanna-nak hála, igazi vezetővé érett. Gyászolni pedig kinek lenne ideje ezekben az időkben, nem?

The walking dead 7 évad 5 rész an 1 evad 5 resz magyar felirattal

the walking dead 7 évad 5 rész an 2 evad 5 resz videa

Hogy a járó halottak Jézusa forró!! # TheWalkingDead - Emil🐼 (@ Emil_563) 2016. JÉZUS VISSZA!! # TheWalkingDead # TWD7NaFOX - The Walking Dead Brasil (@WalkingDeadBR) 2016. november 21 Akár jó, akár rossz, Gregory örvendetes kiegészítő volt: Ezt a tartalmat a Twitterről importálták. Most Trevor Phillips a felelős. Gregory a Dolores Umbridge a Walking Dead-től. Jobban akarod őket meghalni, mint a fő antagonistát @TheWalkingDead @AMCTalkingDead #TWD - Violet Orca (@violet_tara_ann) 2016. Ennek a Gergely fickónak hűsölnie kell # TheWalkingDead - Marvin TV-író fiókja (@MarvinBurner) 2016. november 21 Néhányan nem gondolják, hogy Glenn és Ábrahám halála elegendő lenne, és még többet akarnak megölni: Ezt a tartalmat a Twitterről importálták. Ha megkérdezed, több embert kell megölniük a The Walking Dead-től. Túl sok történet. - 𝗡𝗮𝗿𝗸𝘀 🌴 (@MattNarks) 2016. november 21 Míg maga Glenn, AKA Steven Yeun, túl elfoglalt volt az AMA-k bemutatóján, és nehéz volt nézni: Ezt a tartalmat a Twitterről importálták.

The walking dead 7 évad 5 rész evad 5 resz magyarul

the walking dead 7 évad 5 rész  5 resz indavideo

Steven Yeun éppen a #AMAS! @steveyeun #WeMissYouGlenn - The Walking Dead (@TalkOfTheDead) 2016. Bassza meg @steveyeun JOBBAN NEM AJÁNLOTT BEMUTATÁSON KELL LENNI A SÉTA HALÁLON - de remekül nézel ki btw & hearts; ️ - kegyelem (@defkibum) 2016. november 21 A sétáló halottak vasárnap 9/8-kor folytatódik az AMC-n az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban hétfőn este 9-kor jelenik meg a FOX-on. Ezt a tartalmat egy harmadik fél hozza létre és tartja fenn, és importálja erre az oldalra, hogy segítse a felhasználókat az e-mail cím megadásában. Erről és hasonló tartalmakról további információt találhat a oldalon

The walking dead 7 évad 5 rész 5 resz indavideo

Most az jutott eszembe, hogy mennyire idegesítő kis figura volt ez az első pár évadban és, hogy mennyit változott előnyére a karakter. Anno sokan imádkoztak érte, hogy zabálja már meg egy hulla. Mostanra ez már biztosan nem így van, nálam legalábbis nagy változás állt be, és igazán kedvelhető lett számomra. És hát kérem szépen elcsattant az első csók. Nem csak, hogy Enid és közte, hanem Carl életében először. A kiscsávó ennek örömére gyorsan bepattant az egyik Negan-hoz tartó teherautó csomagterébe, de ugye soha nem tudhatja az ember, hogy hol talál rá Jézusra. Végszóként azt mondanám korrekt kis epizód volt, mindazonáltal akadnak hiányérzeteim. Hiányolom, hogy Negan emberei nem léptek túl, a csak fenyegetőzésen, hiszen az első epizód óta nem igazán látszanak félelmetesnek, lehetnének kicsit nyomatékosabbak. Azt viszont kifejezetten kedvelem, hogy így szét lett robbantva a kis csapatunk és mindenki megkapja a saját kis történetét, illetve azt, hogy ugrálunk a színhelyek közt. Jövőhéten találkozhatunk Tara-val és Heath-el is, akik ugye portyán vannak, és semmit nem tudnak az otthon történtekről, amik Tara-t többszörösen is érintik.

Digitális kém kész volt a Twitteren szántani, és a legjobb válaszokat kereste az epizódra: Az évad premierjének köszönhetően soha többé senki sem lesz nyugodt: a sétáló halottakat fájdalmasan figyelte, mint hogy kit ölnek meg legközelebb, szó szerint bárki lehet. lehet ÉN - jamie acab (@stubpuppy) 2016. november 21 Anyukám éppen most búcsúzott telefonon: jóéjt! Remélem, hogy ma este senki sem hal meg a sétáló halottakon! - aisDaisy🌼 (@DaisyDipilato) 2016. november 21 Már nem is izgatott vagyok a Walking Dead-t nézni, mivel Abe és Glenn elmentek, köszönöm szépen @ScottMGimple - Citrusgazdálkodó 👩🏽 & zwj; 🌾 (@Ash_NBL) 2016. november 21 Alapvetően egy kicsit b volt oring epizód: a sétáló halottak ez az epizódja szundikálónak tűnik - Art Vandelay. #NT (@KeonDeWinning) 2016. november 21 A Walking Dead ismét idegesíteni kezd. Hosszan húzott értelmetlen epizódok. Fejés. - Tyler | WILDCAT kód (@I_AM_WILDCAT) 2016. november 21 A Walking Dead eddig igazi dög volt ma este. - Dave Jack (@DaveJacked) 2016. november 21 Sooooo The Walking Dead szörnyű ezen a héten, kár.

The Walking Dead 7. évad 5. rész - Kritika - Horror-Filmek.Hu

Feltehetően Gregory már nem sokáig élvezheti a vezetői széket, ahogy már a skót whisky-t sem. Természetesen, ahogy az várható volt, a Megmentők is szagot fogtak és előbb egy üzenetet küldtek Gregory-nak, majd tiszteletét is teszi egy "kisebb" csoport a dombtetőn. Nem hülye Negan sem. Nagyon jól tudja, hogy az Alexandriában élők nem egyedül szimatolták ki az egyik előőrsüket. A szervezettségüket tekintve, valószínűleg minden jobbágy kolóniához másik tartozik, így nem volt nehéz kiszaszerolni azt, hogy honnan szereztek tudomást róla. Negan Simon-t küldte, hogy intézkedjen helyette. Ennek személy szerint örültem, mivel Negan karakterétől, akármennyire is jó, könnyen belehet sokallni. Mindamellett nem tudom ki, hogy van vele, de én bírom Steven Ogg karakterét. Úgy vélem sikerült megtalálni a megfelelő színészt. Nem is igazán tudnám beleképzelni a palit semmilyen kedvelhető szerepbe, viszont ez testhezálló számára. Feltűnt már másik AMC szériában is, méghozzá a Breaking Bad spin-off sorozatában, a Better Call Saul-ban, igaz csak egy epizód erejéig, illetve a most futó Westworld -ben is.

  • The walking dead 7 évad 5 rész an 1 evad 5 resz magyarul
  • The walking dead 7 évad 5 rest of this article
  • The walking dead 7 évad 5 rész evad 5 resz indavideo
  • The walking dead 7 évad 5 rész an 3 evad 5 resz indavideo