Mire Jó A Bemer Terápia

  1. Mire jó a bemer terápia 1
  2. Mire jó a bemer terápia 3

A BEMER a mágnesterápiás készülék II/a osztályba sorolású, CE 1275 jelzéssel el van látva, és gyártói megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik. A BEMER 3000 orvosi műszerekkel végzett terápiát több, mint 36 országban számos orvos, természetgyógyász, sportoló, gyógytornász használja nagy megelégedettséggel, az egyszerű kezelhetősége révén pedig az otthonokba is bekerült. Könyvek, folyóiratok, nemzetközi és hazai publikációk, DVD filmek a készülékek használatáról és alkalmazásáról. (Gyógytorna Stúdiónkban tanulmányozhatóak és/vagy megvásárolhatóak. ) Hazai képzési és továbbképzési lehetőségek a magyar BEMER vezérképviselet szervezésében, melyekről honlapunkon és e-mailben tájékozódhat.

Mire jó a bemer terápia 1

Ön miért kedvelte meg annak idején a BEMER terápiát? Miért e mellett a kezelés mellett tette le a voksát? Bihari Éva: Alternatív gyógyászként többféle kezelést kipróbáltam már, és többet is alkalmazok a pácienseimnél. A BEMER-t különösen azért kedvelem, mert erről biztonsággal elmondható, hogy mellékhatások nélküli kezelési módszer. És ne feledjük, sokszor hiába a gyógyszeres kezelés, ha a csökkent, zavart és elégtelen mikrocirkuláció esetén a szükséges életelemek, a gyógyszerek nem tudnak eljutni elégséges módon a szövetekhez, illetve onnan a termelődő anyagcseretermékek nem tudnak eltávozni. Tehát ez a fajta terápia mintegy kiegészítő, rásegítő terápiának tökéletes. A BEMER terápiát mára nem egy hatástani tanulmánnyal igazolták, amelyekből egyértelműen kiderült, hogy a kezelés hosszútávon képes a keringést befolyásolni. Semmilyen más terápia nem ismert a BEMER-en kívül, amely hosszabb távon képes lenne befolyásolni a hajszálerek rugalmas érfalmozgását. Nagyszülők Lapja: Vannak olyan szív- és érrendszeri betegségek, amikor mégis tilos a készüléket használni?

A BEMER mágneses mező: A speciálisan kifejlesztett és világszerte szabadalmaztatott BEMER jelalak, melynek feltalálója prof. Wolf A. KAFKA fizikus, az eddig alkalmazott mágnesterápiák jelalakjaival (szinusz, fűrész, trapéz, négyszög, stb. ) szemben 2000-szer több szinuszos fekvenciát tartalmaz. A gyakorlatban a sejtek szintjén ez azt jelenti, hogy 2000-szer több sejtre hat. A terápia különleges hatékonyságát a természetes Föld mágnesesség nagyságához közeli térerőnek is köszönheti, amelyhez testünk hozzá van szokva. Összehasonlításul a földmágnesesség Budapesten kb. 47-48 µTeszla, mely az időszámítás óta kb. a felére csökkent. A BEMER alapkészülék matracán a mágneses indukció - terápiától és programtól függően - 3, 5 és 35 µTeszla közötti, az intenzív és a párna applikátornál pedig a mágneses indukció - terápiától és programtól függően - 10 és 100 µTeszla közötti. A mágneses térerő pulzáló - ez biztosítja, hogy nem csak a véráramban mozgó sejtek számára elérhető. Mikrokeringés javítása: A mikrokeringés az emberi vérkeringés funkcionálisan legfontosabb része, amely a véredények legkisebb, rendkívül szerteágazó hálózatában megy végbe.

Bihari Éva: A terápia általában olyan betegségek és panaszok megelőző és kiegészítő kezelésére javasolt, amelynek kiváltó oka vagy velejárója a zavart mikrokeringés. A kezelés során javul az egész test oxigén- és vérellátása, a BEMER készülékkel serkenthető a szervezet anyagcseréje, a terápia támogatja az immunrendszert és ezáltal fontos segítséget jelent a szervezet öngyógyító erőinek aktivizálásában. Mindennek a kulcsa, hogy a BEMER terápia a mikrocirkulációra fejti ki hatását, ami ereink 74%-át érinti! Nagyszülők Lapja: Felsorolná konkrétan azokat a betegségeket, amelyekre jótékonyan fejti ki hatását a műszer? Bihari Éva: Természetesen. Ezek a következők: vérkeringési és vérellátottsági zavar, izomzat és a csontrendszer krónikus degeneratív megbetegedései, anyagcserezavarok, általános fáradékonyság, sebgyógyulás, diabétesz szövődményei, mozgásszervi betegségek vagy akár a fülzúgást, alvászavart, allergiát, asztmát, migrént is ide lehet sorolni. Immunrendszer erősítésre, stresszoldásra kifejezetten ajánlott.

A készülék otthoni folyamatos használatával, és vásárlásával kapcsolatban hívjon a +36-20/615-2029 telefonon! Sugár Zsuzsanna BEMER orvostechnikai eszköz tanácsadó

Mire jó a bemer terápia 3

A pulzáló érfalmozgás szabályozásában az enzimek egész sora óriási szerepet játszik, hogy igen alacsony szintre csökkentsék az aktiválási energiát. Erre való optimális pozitív hatást nem tudja bármilyen elektromágneses impulzus kifejteni. A mikrocirkulációs intézetben végzett összehasonlító vizsgálatok azt mutatták, hogy az egyszerű, kis számú jelösszetevőt tartalmazó négyszögjel, trapéz impulzus, a háromszög elektromágneses jelforma nem eredményezi a mikrokeringés optimális működését. Erre jelenleg kizárólag a BEMER rendszer alkalmas, rendkívül összetett, exponenciálisan felfutó, több mint 2000 impulzusösszetevőt tartalmazó formájával. A szervi működések helyi és magasabb szintű vérkeringés szabályozását nagymértékben rontják a stresszfolyamatok, és főleg idősebb korú betegeknél beszűkül a mikrokeringés szabályozási tartománya. Ennek következménye lehet a krónikus betegségek kialakulása, fokozatos életminőség romlás. A mikrocirkuláció stimulálása azt eredményezi, hogy javul a szervi működés, kevésbé lesznek érzékenyek a a fertőzésekre, javul az életminőségük.

mire jó a bemer terápia 10

A BEMER terápia tudományosan igazolt hatásmechanizmusa: Javítja, intenzívebbé teszi a vérkeringést egészen a hajszálerek szintjén is (mikrocirkuláció javulása). Aktivizálódik az anyagcsere. Javul a sejtek regenerációja. Emelkedik a sejtek energia szintje, mert fokozódik az ATP és más, a sejtek számára energiát jelentő foszfát-dús vegyületek képződése A szövetekben megnő az oxigén ellátottság, a vérben kimutathatóan nő a parciális oxigén szintje. Javulnak a véráramlás tulajdonságai, csökken a vérrögösödés (trombus képződés) hajlama. Javul a vörösvértestek anyagcseréje. Az immunrendszer erősödik - speciális javító fehérjék szintézise fokozódik. Oldja a stressz okozta vegetatív feszültséget. A stressz okozta elváltozásokat képes visszafordítani. Ellazítja az izmokat. Csillapítja a fájdalmat. Növeli a teljesítményt a mindennapi életben és a sportban is.

mire jó a bemer terápia 2020

A BEMER terápia olyan betegségek és panaszok megelőző és kiegészítő kezelésére javasolt, amelynek kiváltó oka vagy velejárója a gyenge vazomóció okozta zavart mikrokeringés. Ilyen megbetegedés és panasz például: krónikus sebgyógyulási zavar az izomzat- és a csontrendszer krónikus degeneratív megbetegedései krónikus anyagcserezavar (pl. diabetes mellitus, zsíranyagcsere-zavar) szervi működési elégtelenség (pl. májfunkció-zavar, több szerv egyidejű diszfunkciója) diabetes mellitus okozta vagy daganatkezelés utáni polineuropátia perifériás artéria-elzáródásos megbetegedések krónikus fáradékonyság (pl. krónikus terheléses vagy szklerózis multiplex betegeknél) akut és krónikus fájdalom korlátozott életminőséget okozó állapotok Ellenjavallat Az alábbi kizáró kontraindikációt be kell tartani: szervátültetést követő immunszupresszív terápia allogén sejtátültetést vagy csontvelő- vagy őssejtátültetést követő immunszupresszív terápia. Más, gyakran az immunrendszer mesterséges gyengítését igénylő megbetegedéseknél, mint például autoimmun vagy bőrgyógyászati megbetegedéseknél a BEMER TERÁPIA alkalmazása nem ellenjavallt.

  1. Mire jó a bemer terápia pdf
  2. Mire jó a bemer terápia 10
  3. Orvosvélemények a BEMER rendszer terápiás eredményességéről | Lelki inspiráció - Autogén Tréning - Hipnózis - Egészségfejlesztés
mire jó a bemer terápia 6