Vikingek 5 Évad 11 Rész

Bizony, sajnos a geográfia sem tartozik a műsor erősségei közé. - Mindeközben Izlandon, Floki ugye felajánlja hogy feláldozza magát a bajokért cserébe, de a döntést a nép kezébe adja. A szavazás egyenlően alakul a Floki-párt és az Nemfloki-párt között, de végül az Antiflokista megmondóember, Eyvind fiának szavazata dönt apja akarata ellenében, és a sorozat régi szereplőjéből mégsem lesz áldozat. Ez a váratlan fordulat azért nagy megkönnyebbülést hozott számomra, ez alatt a tíz hónap alatt olykor komolyan fontolgattam, hogy betelefonálok az Astro-világba és kikérem Vénusz jósnő látomását Floki sorsa kapcsán. - A pusztában bújkáló Lagertháék részletesen végigveszik a lehetőségeiket, hogy hova menekülhetnének: 1. A dániai Hedeby, ami a nő régi birtoka volt és még mindig vannak ott emberei, de Björn megjegyzi, hogy nem lesznek sokáig ott emberei, ha Ivar rájön a tervükre. Hogy Ivar mit tenne ami árthatna Dániában, vagy mi is a tervük arról már nem esik szó, de úgy tűnik elég nyomós érv ahhoz, hogy Hedebyt elvessék.

Vikingek 5 évad 1 rész

Vikingek 5 évad 11 rez de jardin

  • Oslo augusztus 31 online shopping uk
  • Vikingek 5. évad 11. rész - Sorozat.Eu
  • Ősi Idegenek 5. évad 11. rész - Viking Istenségek - video Dailymotion
  • Alvin és a mókusok turista a földön 2019
  • Antal judit és veled ki törődik 2

Vikingek 5 évad 11 rest of this article

Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, … Vikingek 5. rész - SorozatMax Vikingek 5. évad 17. rész Vikingek - Sorozatkatalógus online Sorozat Sorozatok Rész Vikingek 5. rész Megtekintve 7586 alkalommal Cimkék: AKCIÓ A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. Azonban Ragnar-nak, a félelmet nem ismerő harcosnak Vikingek 5. évad 18. rész - vikingek 5 évad 11 rész mikor Vikingek - 5. rész Ír-kanadai történelmi kalandsorozat (2017) Miután a vikingek győzelmet arattak Northumbriában és Wessexben, ezzel pedig megbosszulták Ragnar Lothbrok király halálát, Csonttalan Ivar elkezdi megerősíteni uralmát a Heathen hadsereg élén, miközben fivérei, Ubbe és Hvitserk ezt igyekeznek megakadályozni.

Vikingek 5 évad 9 rész

Arra azért őszintén kíváncsi vagyok, hogy ha Rollónak annyira fontos Lagertha és Björn, akkor mégis mi a szent szárított viking lólőcsért (volt ilyen!! ) Ivaréknak küldött sereget!?! Ki érti ezt!? - Újra Kattegatban Rollo felajánlja a kriplinek, hogy elárulja hol bújkálnak a Lagertháék, de cserébe olyan éves járadékot kér tőlük, hogy épphogy az alsógatyáikat nem rángatja le róluk. Ivar ezeken a feltételeken jókat kacag, de a következő jelenetben már a pusztában kocognak, jelezve ezzel, hogy mégiscsak elfogadta a lehetetlen ajánlatot. A pusztában persze már nincs senki, Ubbe zakkant feleségén Margrethen kívül, úgyhogy Ivar kicsit morcos lesz. - Rövidesen viszont jön a vigaszdíja és odahaza egy tüneményes szőke leányzó látogatja meg a szobájában olyan kivágott nyakú ruhában, ami a Viking korban sose volt. Beszélgetésük felirata akár ez is lehetne: 'Kémia, kémia, kémia, kémia. ' - Lagertháék az epizód végére megérkeznek Burgonetlandba, ahol már felsorakoztak ellenük a minden viking hajók ellen +20-at sebző tüzesnyilakkal felszerelt angolszász harcosok.

Vikingek 5. Évad 11. Rész » Magyarul Online » Sorozat Plus

A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. Azonban Ragnar-nak, a félelmet nem ismerő harcosnak megvan a terve, hogy mindent megváltoztasson.

Random IMDb 44 Perc 2013 - A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. Azonban Ragnar-nak, a félelmet nem ismerő harcosnak megvan a terve, hogy mindent megváltoztasson.

Veszélyesek, hiszen egy korábbi jelenetben láthatjuk, ahogy egy véletlenszerű skandináv csapat jópár hajóját már felégették és legénységüket levágták, jelezve hogy ezen a vidéken már pedig nem fognak Ensiferum klipet forgatni. Heahmund közbenjárásának köszönhetően szerencsére hőseinknek nem esik bajuk, de Saint Randomsburgh udvarába azért ketrecben viszik őket, biztos ami biztos.

Vikingek évad 5 rész 11 tv sorozat ingyen online Vikingek – évad 5 rész 11 Kinyilatkoztatás Áttekintés: Ivar-t éppen időben koronázták Kattegat új királyává, hogy aként üdvözölje hazatért Rollo-t. Bjorn-nek, Lagertha-nak és Ubbe-nek számítaniuk kell bizonytalan szövetségükre, hogy életben maradjanak. Cím: Vikingek – évad 5 rész 11: Kinyilatkoztatás Műsorszolgáltatás dátuma: 2018-11-28 Tekintélyes vendégek: Clive Standen / Jack McEvoy / Ida Marie Nielsen / Jonathan Delaney Tynan / Mark Lavery / Mei Bignall / Darren Cahill / Jonathan Rhys Meyers / Kristen Holden-Ried / Elijah Rowen / Lulubelle Earley / Donna Dent / Jennie Jacques / Leah McNamara / Adam Copeland / Kelly Campbell / Alicia Agneson / Svea Killoran / Ryan Henson / Scott Graham / Hálózatok: History Vikingek évad 5 rész 11 tv sorozat ingyen online Vikingek évad 5 rész 11 film streaming complet vf. Regardez un film en ligne ou regardez les meilleures vidéos HD 1080p gratuites sur votre ordinateur de bureau, ordinateur portable, bloc-notes, onglet, iPhone, iPad, Mac Pro et plus Öntvény Alex Høgh Andersen Ivar the Boneless Jordan Patrick Smith Ubbe Lothbrok Marco Ilsø Hvitserk Lothbrok Peter Franzén King Harald Finehair Danila Kozlovsky Prince Oleg of Novgorod Epizód képek (Vikingek – évad 5 rész 11) Directeur du film et de l'équipe derrière lui Vikingek évad 5 rész 11 Michael Hirst [ Executive Producer] TV-műsor ugyanabban a kategóriában 8.

Előfordul, hogy nem tud betölteni a videó a host oldalról. Ilyenkor érdemes megpróbálni újra tölteni az oldalt. Amennyiben ez nem oldja meg a gondot, a videó jobb sarka alatt található ikonnal bejelenthető a videó. Ebben az esetben kivizsgáljuk a problémát. Amennyiben a videó akadozna, le kell állítani a lejátszást, várni egy kicsit, hogy töltsön, majd elindítani. Következő --> Vikingek (Vikings) 5. évad 11. rész Kinyilatkoztatás 1747 megtekintés Feltöltő: Admin Címkék: Akció Dráma Háborús Történelmi