80 As Évek Magyar Filmjei

  1. Kategória:Filmek évek szerint – Wikipédia
  2. A hetvenes-nyolcvanas évek ifjúsági filmjei - Női Portál

Hollywood mindig is nagyon értett az erotika finom adagolásához, amit a 60-as évek szexuális forradalma után még szabadosabban tudott alkalmazni, sok fiatal férfiember örömére. Egy libbenő szoknya itt, egy villanó fürdőruha ott, és máris megvan az izgalom, vallották a producerek, és igazuk volt: a fülledt nyolcvanas évek nem csak a geekség, hanem a pajzánkodás aranykora is volt. Európai művészfilmek helyett nézzük, kik voltak azok, akiknek idomait ámulva bámulták a kiskamaszok Hollywood- és világszerte! 1. Ornella Muti – Flash Gordon (1980) Új szörnyetegek (I nuovi mostri, 1977) 2. Phoebe Cates – Változó idők (Fast Times at Ridgemont High, 1982) 3. Mary Elizabeth Mastrantonio – A sebhelyesarcú (Scarface, 1983) 4. Kelly Preston – Titkos imádó (Secret Admirer, 1985) Ikrek (Twins, 1988) 5. Traci Lords – A földöntúli (Not of This Earth, 1988) 6. Brigitte Nielsen (1988-98) 7. Sherilyn Fenn – Vágyak találkozása (Two Moon Junction, 1988) Száguldó bosszú (The Wraith, 1986) Dobozba zárt szerelem (Boxing Helena, 1993) 8.

Kategória:Filmek évek szerint – Wikipédia

A nyaralás akkor kezd érdekes lenni, amikor feladatot talál magának. Az egyik lakó, Poldi bácsi, a parkőr nyugdíjba megy, és már most azon kesereg, hogy lesz meg a szép zöld fű nélkül, amit megszokott. Misu elhatározza, hogy előteremti Poldi bácsinak a "zöld füvet"... rendező: Palásthy György író: Janikovszky Éva Legyél te is Bonca!, 1984 Régi barátaink: Bence, a Nagy Vadász, Andris, azaz Mr. Doolittle, a Festő aztán Madaras Bonca tűnnek fel ebben a filmben. De megjelenik Nóra és felbolydul minden. A film nyomon követi Nórát és anyukáját, hogyan válnak "Boncává". rendező: Katkics Ilona író: Varga Katalin Gyermekrablás a Palánk utcában, 1985 Budapest külvárosában él a csonka Kondor család, az apa külföldön kamionsofőr. Az albérlő maholnap családfőként akar fellépni, azonban az egyik gyermek meghiúsítja esküvői terveit. rendező: Mihályfy Sándor író: Nógrádi Gábor Szeleburdi család, 1987 A háromgyermekes, értelmiségi Faragó család kissé zsúfoltan éli mozgalmas, ám tagjainak teljes autonómiát biztosító életét a kicsire méretezett budapesti lakásban, míg a szomszédban az újgazdag Belviziék konvencionálisan és célirányosan élnek minden luxussal berendezett lakásukban, magányra ítélve egyetlen gyermeküket.

A hetvenes-nyolcvanas évek ifjúsági filmjei - Női Portál

  1. Új mutánsok teljes film magyarul video hosting by tinypic
  2. Kutatásból derül ki, hogy milyen feneket szeretnek a magyarok - Propeller
  3. Mi történt baby jane nel
  4. Milyen gyógyhatása van a búzavirágnak 2018
  5. 80-as évek magyar filmjei? (3897402. kérdés)
  6. 80 as évek magyar filmjei 2017
  7. MAGYAR FILMEK, TV JÁTÉKOK, SZÍNHÁZI KÖZVETÍTÉSEK 1980-1989 - YouTube
  8. A mi kis falunk 2 évad 3 rész online las 1 evad 3 resz online filmek
  9. Bőrünk és a nap - KrémMánia
  10. Tárlat étterem mór heti menü
  11. 80 as évek magyar filmjei magyar
  12. Mit tegyünk ha köhög a macska

Így nincs tétje sem a cselekedeteiknek, a rajongóknak... 10 bugyuta hiba a sci-fikből, amit Te sem vettél észre Filmes hibákat kiszúrni az egyik legrégebbi és legnépszerűbb hobbi a mozirajongók körében. Még a legnagyobb odafigyeléssel készített alkotásokban is mindig ki... Minden idők 50 legjobb korhatáros filmje Sokról talán nem is tudtad, hogy valójában korhatárosak, de a legtöbbjét már Te is legalább egyszer láttad. Vígjátékok, drámák, akciófilmek, sci-fik,... A számokban Tények, érdekességek: 77 238 Színész adatlapok: 741 530 További hírességek adatlapjai: 316 959 Ez a funkció csak a regisztrált felhasználóink számára érhető el

Ezzel azonban az események olyan... több» akció | krimi | sci-fi A legújabb technológiának köszönhetően sikerül újraéleszteni a rendőr, Alex Murhpy holttestét, akit szolgáltal teljesítése közben meggyilkolt egy bűnöző banda. A férfi... több» akció | horror | politikai A meló nélkül maradt Nada munkakeresés közben egy olyan titkos csoportra bukkan, akik különleges napszemüvegeket gyártanak. Amint felpróbál egyet, rájön, hogy a felszín alatt... több» sci-fi | thriller 2019-et írunk, a helyszín Los-Angeles, ahol Deckard nyomozó azt a feladatot kapja, hogy találja meg az öt replikáns szökevényt, és akadályozza meg őket abban, hogy felvegyék a... több» akció | kaland | road movie Max (Mel Gibson) hajdanán rendőrként szolgált, mára viszont magányos vándor lett belőle, aki egyedül szeli keresztül a sivatagot. Akárcsak oly sokan, ő is üzemanyagot keres. A... több» dráma | kaland | misztikus Egy amerikai atom-tengeralattjáró eltűnt. Egyesek az oroszokra gyanakodnak. A tengeralattjáró felkutatásával az utolsó kapcsolat helyéhez közeli olajfúró bázist bíznak meg.

  1. Kekszes gesztenyés süti sütés nélkül
  2. Otp bank személyi kölcsön kalkulátor rste
  3. Hőszivattyús és kondenzacios szárítógép közötti különbség
  4. Kapj el ha tudsz teljes film videa
  5. Titanic teljes film magyarul videa